1

Kako začeti

Na vstopni strani Livestage.si izberite ali pošičite dogodek, ki vas zanima. Z klikom nanj boste preusmerjeni na podstran dogodka, kjer lahko najdete vse informacije, kot so datum dogodka, cena online vstopnice in podobno.
2

Izbira in nakup vstopnice

V spodnjem delu strani boste videli vrste vstopnic z opisi, kaj vam omogočajo in kako se ralikujejo druga od druge. Izberite jo in dodajte v košarico.
3

Zaključite nakup

Ko imate željene vstopnice v košarici sledite korakom nakupa in ga dokončajte s plačilom. V kolikor pred tem še niste kreirali uporabniškega računa, ga boste morali ob zaključku nakupa.
4

Ogled kupljenih dogodkov

Vaše kupljene vstopnice se bodo povezale z vašim uporabniškim računom. Kadarkoli in kjerkoli se boste povezali v vaš račun, bodo kupljene vsebine na voljo. Ne pozabite, da dogodki potekajo v živo! To pomeni, da jih lahko spremljate le ob napovedani uri.
5

Na katerih napravah deluje

Dogodke si lahko v živo ogledate na vseh napravah, ki omogočajo uporabo spletnih brskalnikov, kot so računalniki, tablice, pametni telefoni ali pametni televizorji.
6

Pred začetkom preverite vašo internetno povezavo

V kolikor ni navedeno drugače, spletne dogodke predvajamo v HD kvaliteti s pretočnostjo 4-6 Mbit/s. Preverite vašo povezavo ter poskrbite, da je pretočnost dovolj velika, saj v nasprotnem primeru video ne bo tekel tekoče.